dilluns, 6 de desembre del 2010

Mil Fulls de Salmó i Formatge crema

Aquesta es una recepte que feia temps que no feia.
es diu mil fulls, perquè se suposa que tenen que posar-s'hi varies capes de salmó i formatge. en aquest cas, nomes n'hi ha una, però perquè no tenia mes 'municions'. però feta una, es poden fer 10 si cal.
es un pastis tipus púding, on es necessita cua de peix (gelatina) per que qualli el formatge.

anem per feina:

necessitem...


  • 250gr salmó fumat (o 400gr si voleu fer varies capes)
  • 200gr de formatge Philadelphia
  • 70 ml d'aigua
  • 3 fulles de gelatina
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 2 cullerades de Eneldo sec
  • pebre blanc molt i sal




posem la gelatina en remull amb aigua freda fins que quedin hidratades.

en un caso al foc lent posem, l'aigua, el suc de llimona, el eneldo, el pebre i un xic de sal. remenar.



afegir-hi les gelatines escorregudes i deixar fondre sense parar de remenar.

un cop lligat i posem el formatge i ho unim tot, que quedi una salsa homogènia. reservem.



agafem un motlle, quadrat o rectangular. si voleu fer-hi moltes capes, que sigui altet.
el folrem amb paper film.



el cobrim amb una capa de salmó, que pengi pels costats ja que ens servira per tapar la última capa.



afegim una mica de la crema.
posem una capa de salmó, mes crema, salmó, i aixi fins al final.

ho tapem amb el salmó dels costat, i amb el paper film, i a la nevera unes horetes que qualli.



desemmotllar, i tallar a tires. enplatar i servir. Bon apetite!







Continuarà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada