dimecres, 18 d’abril del 2012

Flam de Xocolata Blanca


Flams: enèsima part. 
Aquest, haig de reconèixer m'ha quedat insuperable, de gust i de vista com podreu apreciar. 
Un retall d'una revista del cor de feia un munt d'anys m'ha servit per fer aquesta versió d'un Flam, amb xocolata blanca.

Ingredients:
  • 1/2 l de nata per muntar
  • 2 barres de xocolata blanca 'Milkybar'
  • 5 rovells d'ou
  • 70gr de sucre
  • (opcional, 2 fulletes de gelatina, jo les hi he posat per donar-li més consistència, una textura més semblant als 'tocinitos de cielo', m'encanten!)
  • caramel líquid o sirop de maduixa 


Fem bullir la nata directament. Quant arrenqui el bull, retirem i hi afegim la xocolata a bocins. Remenar fins que aquesta es desfaci del tot.
(opcional, afegir-hi les fulles de gelatina prèviament remullades)
Batem els ous amb el sucre. afegir-hi la mescla anterior sense deixar de remenar.
poseu caramel líquid o sirop de maduixa en unes flameres. emplenar-les.
enfornem  a 180 graus al bany maria fins que hagi quallat, aprox 1/2 hora.








CONTINUARÀ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada