diumenge, 1 d’abril de 2012

Flam de Mató



Segueixo amb els Flams. 
Aquest, tot un nou vingut que ja és un clàssic a molts establiments: Res més nostre que un autèntic Flam de Mató, oi?

Necessitarem:

  • 200gr de mató
  • 200ml de nata líquida
  • 60ml de llet
  • 100ml de llet condensada
  • 2 ous 
  • 10gr de sucre
  • sucre cremat líquid i/o mel



batre els ous amb els 10gr de sucre, fins que blanquegi i dobli el volum.
Afegir el mató, la nata i la llet condensada. batre-ho tot (jo amb les barilles per que es noti la textura del mató)
Ficar a les flameres una mica de sucre cremat liquid, i si es vol, posar-hi un rajoli de mel també i omplenar amb la crema.
Posar-ho al bany maria dins el forn a 180graus durant uns 50' fins que qualli.
deixar refredar i després dins la nevera fins l'hora de menjar-los!

(al desmotllar-lo, no ha quedat massa vistós, però us aseguro que està bonissim...)








CONTINUARÀ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada