dilluns, 10 de gener del 2011

Mas Homs

Avuí us voldría parlar d'aquest multiespai de disseny, moda i altres que es troba a Aiguaviva, al costat de Girona. es un local que bé podries trobar a Nova York, Londres o Tokio.
en un espai ampli, lluminós, on et vas trobant objectes, mobles, com  si d'un museu es tractes. ténen una selecció molt acurada e interesant. marques difícils de trobar en altres llocs, i també et descobreixen nous artistes. Realment és un espai molt bonic e interessant. M'agrada anar-hi. I sí es veritat que quant es parla de disseny, exclusiu i de qualitat, implica també uns preus més aviat alts, encara que es poden trobar coses a  preus més que asequibles. També tenen un petit bistrot que fan apats, pero no se si només els caps de setmana, i si fan dinars i sopars.....
se que també fan events varis, subastes, exposicions temporals, presentacions de tot tipus....
és un d'aquests llocs i propostes que val la pena apoiar i motivar perquè tirin endevant i no esdevingui, com d'altres espais, una història del pasat.
si mai passeu per allà, pareu-vos-hi. sempre interessa cultivar l'esperit i el gust, sobre tot quant es tracta de observar i apreciar coses boniques, no?

+ INFO:

dill-dims 09:00/20:00
div-diss 09:00/01:00
Carretera de Santa Coloma, km 4.5 S/N
17181 Aiguaviva Girona. Spain
Tel. 972 394 282/Fax 972 394 575

www.mashoms.com











aquí un selecció de marques que podeu trobar...











Continuarà...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada