dilluns, 24 de gener del 2011

Empanadilles (del caldo també)

Una altra proposta per utilitzar les restes del caldo (de nadal o no), es via empanadilles.
Pel farcit, utilitzarem la verdura que s'ha cuit (patata, nab, pastanaga, ceba...) ben triturada (tipus puré), juntament amb la 'xixa' de les bèsties,  també ben trinxadeta.
surten unes empanadilles suaus, amb un gust que es pot reforçar amb altres ingredients, com en aquest cas, tuber indicum o el que es el mateix tòfona (de la dels supers, eh?)
aixi que el que necessitarem es:

  1. -verdures de la cocció del caldo
  2. -la carn des-osada
  3. -sal, pebre
  4. -un paquet de pasta de empanadilles (obleas)




i extres (el que vulgueu)



  
fem un pure amb les verdures



trinxem la carn






ho ajuntem tot i fem que quedi ben lligat



preparem les empanadilles
les farcim i les tanquem utilitzant una forquilla per sellarles




les pintem amb ou batut i  en lloc de fregir-les amb oli,  les posarem al forn fins que quedin daurades.



CONTINUARA...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada