dissabte, 5 de novembre de 2011

Pastís de Carn Farcit

la tardor cada cop més evidencia que ja està aquí. no para de ploure... malgrat el fred no ha arribat encara, un ja sent que anem cap els dies de més recolliment de l'any. i avui es un d'aquest dies. recollit estic a la cuina fent aquest pastís de carn farcit, de que? d'ou i de bolets.

necessitem:
  • 1kg de carn de vedella i porc
  • 2 ous
  • 3 ous durs
  • tires de beicon
  • un variat de bolets
  • ceba/all/sal/pebre


barregem la carn amb els 2 ous. sal/pebrem hi ho lliguem tot.
fem un saltejat de bolets amb la ceba i l'all. reservem
engreixem un motllo, i el forrem amb tires de beicon.
farcim amb la carn, incorporem els ous durs i repartim el saltejat de bolets. tapem amb la resta de carn, i amb les tires de beicon.


enfornem al bany maria a 180graus durant uns 45 minuts.
un cop fred. desmotllem


i ja el podem tallar. si disposseu d'un ganivet electric, millor, ja que evitareu que s'us desmanegui massa.






queda clar que el farciment admet qualsevol iniciativa propia alternativa que tingueu. 
amb imaginació, tot és possible....


CONTINUARÀ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada