dissabte, 12 de novembre de 2011

Cake de Carbassa

Per elaborar aquest Cake, necessitarem:

  • 125gr mantega
  • 120gr de sucre glaç
  • 2 ous
  • 1 cullaradeta de vainilla liquida
  • 160gr de farina
  • 1 sobre de llevat
  • 1 polsim de sal
  • 50gr d'ametlla molta
  • 300gr de polpa de carbassa
  • 100gr de sucre
  • 80gr d'ametlles filades
  • 30gr de nous


primerament preparem un almivar amb el sucre glaç i 100ml d'aigua, i  hi courem la carbassa tallada a daus uns deu minuts. colem i reservem.
batre la mantega pomada amb el sucre. afegir-hi el ous i ho treballem.
ficar-hi la vainilla, l'ametlla molta, la farina, el llevat i la sal.
un cop tot lligat, ficar-hi la meitat de les ametlles filades, les nous, la carbassa, i ho lliguem amb cuidado.
engreixar un motlle amb manetga, afegir-hi la massa, la resta de les ametlles filades per sobre, i coure al bany maria uns 50' a 180graus.




CONTINUARÀ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada