diumenge, 13 de novembre de 2011

Crema de Carbassa amb Gingebre i Mostassa

Seguim amb la Carbassa. Aquesta es una Crema que com a toc especial, està aromatitzada amb gingebre i mostassa. li dóna un gust més peculiar, més 'exòtic'. I a diferencia de les cremes de Carbassa, és més rica en aromes. A més , la Craime Fraiche li aporta aquesta densitat i cremositat que a mi tan m'agrada.
per fer-la, necessitarem:

  • 1kg aprox carbassa tallada a troços
  • 2 cebes
  • 2 dents alls
  • 1 litro brou verdures
  • 200gr Craime Fraiche (o nata líquida si no en trobeu, pero no es el mateix)
  • sal/pebre
  • gingebre en pols
  • 3 cullaradetes de mostassa


sofregim la ceba, l'all, i aromatitzem amb la gingebre (força, al gust)
afegir-hi la carbassa, i donar-hi unes voltes
cubrim amb el brou i deixem coure fins que la carbassa estigui cuita
triturem i sal pebrem
es el moment d'afegir la Craime Fraiche i la mostassa (aquesta última, de mica en mica i aneu probant-ho, no fos que us quedi massa forta per el vostre gust)
si voleu una crema més fina, la passeu pel xino.
i ja estar per emplatar. acompanyar amb uns crustonets de pa, ametlles fillades etc...






CONTINUARÀ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada