dimarts, 16 d’octubre del 2012

Coca de Xocolata amb cobertura de dos xocolates


Aquesta coca també la he tret del gastroblog PimientosVerdes, però jo li he posat la cobertura de 2 xocolates, ja que la vaig fer pels meus nebots i així es més llaminera, no? No us puc dir que tal està ja que no em vaig poder quedar per provar-la, però  espero que l'Estel i el Bru la disfrutessin....té molt bona pinta, no?

Necessitarem:
210ml de llet
75gr de cacau en pols (jo, Valhrona)
3 ous
200gr de farina per rebosteria
mig sobre llevat Royal
100ml oli d'oliva
1 iogurt natural
1 sobre de cobertura 2 xocolates de DrOetker

preescalfem el forn a 180º
barregem la llet amb el cacau. reservem
batem els ous amb el sucre fins que augmentin de volum i blanquegin.
afegim el iogurt i després la farina i el llevat tamisats. 
i finalment la barreja de llet i cacau i l'oli.
ho posem en un motllo prèviament engreixat i enfornem per uns 40' o fins que veiem que ja esta feta.
un cop freda, afegim la cobertura

et ça c'est tout!













CONTINUARÀ....

3 comentaris:

  1. Hola!!! Sóc la Tranchette!! Aquesta recepta la faré si o si...!!! Quina pinta!!
    Ja vaig veure la cuineta de la muntanya on fas els cakes...NO POT SER MÉS MACA I ESTAR MÉS BEN DECORADA!!
    És de somni!!!
    Un petonàs!! Esperem més receptes mmm!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Has decobert el meu indret 'secret'!!! Celebro que t'hagi agradat!

      Elimina