diumenge, 14 d’octubre de 2012

Arròs amb Romesco


Aquí teniu un arròs, facilíssim i boníssim. l'he tret del gastroblog PimientosVerdes, però he fet les meves variacions, es clar.....

necessitarem per a 2 persones:
  • 50gr de salsa Romesco (comprada ja feta si no us voleu complicar massa)
  • alls tendres (un ramat de 6 mitjanets o opcional els que volgueu)
  • 1/2 litre de brou de pollastre (o mes en funció del que demani l'arròs)
  • 160gr arròs bomba
  • una nou de mantega
  • tira de calamar a daus
  • gambes pelades per decorar
  • sal, oli i julivert


sofregim els alls tendres picats amb oli, fins que estiguin fets.
afegim el romesco i ho lliguem be tot.
incorporem l'arròs al sofregit, o barregem be, i anem afegim el brou calent a mesura que l'arròs el vagi absorbint. no deixar de remenar. tot plegat durant uns 18 minuts.
rectifiquem de sal.....
un cop l'arros apunt, afegim la mantega, i la incorporem be. deixar reposar l'arròs tapat durant uns 5 minuts abans de servir.
saltegem en una paella les gambes.
emplatar posant les gambes per damunt i julivert picat





CONTINUARÀ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada