dilluns, 2 de juliol del 2012

Una Carlota per a un Aniversari!

Aquí teniu una Carlota: boníssima i fàcil de fer i que no necessita forn. Aquesta ha estat un encàrrec per un 33ese aniversari. 
Felicitats 'my love'.......!!!!!!

Ingredients:

  • bizcochos soletilla o Melindros
  • cafè soluble
  • conyac
  • mermelada de frambuesa
  • 200gr xocolata fondant
  • 75gr de mantega
  • atmella crocant


en un bol, barregem el cafe, amb aigua i el conyac (podem afegir una mica de sucre)
en un altre, rebaixem la mermelada amb una mica d'aigua, que quedi més melosa.
agafem un motllo rectangular
suquem els melindros amb el liquid de cafe i conyac, i fem una capa en el motllo.
farcim amb la mermelada. tornem a possar-hi una capa de melindros, i mermelada ..així fins acabar amb una capa de melindros.
deixem reposar al frigo.
de mentres, al bany maria desfem la xocolata amb la mantega. quant estigui ben lligat. deixem reposar uns minuts.
aboquem el pastís en una safata, i per damunt, li afegim la xocolata. per sobre, espolvorejar amb ametlla crocant.
Bon Apetit!






CONTINUARÀ....

2 comentaris:

  1. Hola!!! Sóc una companya de feina del David!
    De part de tota la office et volem FELICITAR PEL PASTÍS!!!
    BONÍIIIIIIIISSSSIIIIMMMM!!!!! ;)
    Mil gràcies!

    ResponElimina