dimarts, 26 de juny del 2012

per unes vacances sostenibles....

La sostenibilitat està de moda, pero més que una moda és una necessitat. Aquí us paso una proposta interessant per viatjar i fer vacances a un més que modic preu, mentre coneixes un nou pais y una nova cultura (actualment centrats en  Nicaragua).A traves de les propostes per visitar, dormir i menjar que s'ens presenten en aquesta web creada per un equip jove e il.lusionat que just arrenca ara , ajudem al desenvolupament de zones, pobles i families, que gracies a iniciatives com aquestes, poden sommiar amb un món millor. Viatges programats i organitzats, però  amb esperit d'aventura y  fora dels circuits més comercials, amb possibilitats de trekkings, activitats d'aventura, descans, lleure, etc... per coneixer i gaudir d'un pais força desconegut. Val la pena donar-hi una ullada!


VENIVÉ. Ven y mira, entra y veras lo que hay.
En esta web encontraras toda la información necesaria para un viaje inolvidable, donde tendrás la sensación de haber participado en una actividad única y haber puesto tu grano de arena para hacer de este mundo un lugar mas sostenible y habitable.
http://www.venive.org/

Asociación sin ánimo de lucro, cuya misión es la difusión y promoción del turismo rural comunitario en Nicaragua, así como el apoyo en proyectos medioambientales gestionados por asociaciones locales. 




CONTINUARÀ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada