diumenge, 29 de juliol de 2012

Mas Sorrer: Cinema, Copes, Àpats i alguna cosa més...

Una altra nit per recordar al MasSorrer..... Nit de curtmetratges, tumbat  a la fresca, amb  hamburguesa i canya i GinTonic per rematar la nit. Devant les desercions d'enguany, ho he disfrutat d'allò més (gracies al meu Ipad, aquí en teniu la mostra...). crec que amb un nivell altíssim, millor que l'any passat. 7 històries divertides, emotives, romàntiques, iròniques... un melting pot de lo més variat. 
un altre cop ha estatuna nit Fantàstica!


al MasSorrer petites històries per estimular les emocions......

       


Al MasSorrer,  sopar entre girasols i sota les estrelles.....Al MasSorrer, el GinTònic perfecte per acabar  (o començar) la nit...

CONTINUARÀ...3 comentaris:

 1. David, soc l'Emma Astorch de MNG. M'han passat el teu blog akesta setmana...molt interessant!! Et seguire de ben a prop.
  Et convido a que facis un cop d'ull al meu blog de dolços http://emmasbakery11.blogspot.com
  Salutacions

  ResponElimina
 2. ostres emma! moltes gràcies! ara mateix li donc un cop d'ull!

  david

  ResponElimina
 3. David! No sé si ho llegiràs perquè no trobo cap mail on comunicar-me amb tú. M'agradaria fer servir una foto d'aquestes tombones por poder posar a la pàgina oficial del Festival Mas Sorrer http://www.facebook.com/FestivalMasSorrer , en concret m'interessava fer servir aquestes dues:
  http://3.bp.blogspot.com/-Op0wQsg8-tk/UBTo1SveGiI/AAAAAAAACJQ/pWOKin5r2HA/s1600/pixlr-17.png
  http://2.bp.blogspot.com/-LUMay8pegek/UBTru6jdrZI/AAAAAAAACLM/QAFv6kdWz8Y/s1600/pixlr.png
  Com ho veus? Citant el teu nom com a autor de la foto evidentment. Ja em dius! Et deixo el meu mail mraurell@gmail.com per si em pots respondre des d'allà. Gràcies!

  ResponElimina