dissabte, 7 de juliol del 2012

Cake de Plàtan, Xocolata blanca i Coco

Aquest Cake és una adaptació d'una recepte que he vist últimament en un dels blogs dels enllaços que tinc. l'original era amb xocolata negre i sensa coco. la meva opció és doncs, diferent, amb uns ingredients que al plàtan crec que li escauen, com la xocolata blanca i el coco.


Ingredients:



  • 100gr de xocolata blanca (una rajola)
  • 110gr de mantequilla pomada
  • 75gr de sucre morè
  • 2 ous
  • 130gr farina
  • 1 1/2 cullaradeta de llevat Royal
  • 2 platans
  • coco ratllat



pre-escalfar el forn a 180º
engraixar un motllo de cake
batre la mantega pomada amb el sucre fins que quedi ben lligat
afegir-hi els ous, un a un, i seguir baten...
afegir la farina tamizada i el llevat. barrejar amb una espatula.
seguidament ficar-hi els platans aixafats, i part del coco ratllat.
lligar-ho to molt be.
per últim afegir-hi la xocolata blanca que haurem fos al micro. 
una última barrejada i ja ho tenim llest per enfornar.
(jo hi he ficat pinyons i crocant d'ametlla a la massa que tenia de restos, també es poden posar unes anous que crec que li quedarien millor amb el platan....)
de 30' a 40'. deixem refredar. 
amb un pinzell, pintem la superfície del cake amb clara d'ou batuda i espolvoregem per sobre la resta de coco ratllat.









CONTINUARÀ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada