diumenge, 3 de novembre de 2013

'TERRINE' DE PATATA I OU

aquesta recepte afrancessada la vaig treure d'un dominical de la vanguardia.
feian temps que la tenia enganxada a la nevera amb un iman a l'espera d'una oportunitat.
i aquest cap de setmana ha caigut!
es fàcil i molt estimulant.....

per a 2 persones:

  • 2 patates
  • 1 ceba
  • 2 ous
  • crema de llet
  • 1 cullarada de mostassa en gra
  • 1 cullaradeta de mel
  • un raig de vi blanc
  • sal i pebre



tallem les patates a daus i la ceba ben fina, i saltegem en una paella, fins que estigui casi cuit, sensa que realment es torri, mes aviat com si estiguessim comfitant. reservem
barregem el vi, la mostassa i la mel..... i hi incorporem la patata. ho lliguem tot. rectifiqeum de sal i pebre.
agafem dos pots o terrines, les possem en un caçó al bany maria.
quant l'aigua arrenqui el bull, afegim dues cullarades de crema de llet. repartim la mescla de patata, i incorporem un ou a cada pot.
sal pebrem, i tornem a ficar-hi un raig de crema de llet.
enfornem dins el caçó, durant uns 9 minuts, i ja podem treure i servir.

jo ho he acompanyat amb unes migues, i una mica d'amanida de tomàquet.

bon apetite! i a sucar-hi pa.....



continuarà....


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada