diumenge, 10 de novembre del 2013

Puding de Pa

Pa sec? no, gràcies!
FÀCIL, FÀCIL, FÀCIL......
aquesta recepte aprofita el pa que ens ha sobrat de dies abans....

si us agraden els flams, aquest puding es molt fàcil de fer!

necessitem:

  • pa sec, aprox uns 300gr (o mes o menys en funció del que tingueu)
  • 1 llimona
  • 1 taronja
  • 1/2 litre de llet
  • 4 ous 
  • 150gr de sucre
  • caramel liquid
  • 1 branca de canyella
  • 1 cullaradeta de esencia de vainilla


posem la llet al foc.
abans que arrenqui el bull, retirem i afegim la pela de la llimona, la pell ratllada de la taronja, la canyella i la vainilla. deixem infusionar a foc lent uns 5/10 minuts. deixem reposar.
batre els ous amb el sucre. reservem
en un bol esmicolem el pa, a trocets. afegim la llet previament colada, i ho barregem tot que quedi una pasta lligada.
afegim la mescla d'ous amb el sucre, i ho barregem tot be...

agafem un motlle. al fons hi tirem el caramel liquid, i hi avoquem la mescla.

enfornar al bany maria durant uns 45', fins que cualli, a 180º....

Bon profit!






us deixo en companyia d'aquestes bèsties, protagonistes de la Fira del Aviram de Camallera...



CONTINUARÀ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada