diumenge, 26 de febrer del 2012

Pastís de Poma i Ametlla


Aquesta Pastís em va cridar l'atenció per que es com una versió de la tarta de santiago, però amb poma. les consistències denses m'agraden molt. A més, porta molt poca farina i  és molt senzilla de realitzar. En un plis la tindreu feta!

ens fa falta: 


  • 3 pomes grosses
  • 100gr d'ametlla molta
  • 3 ous
  • 125gr de sucre
  • 50gr de farina
  • essencial de vainilla (un rajolí)
  • crocant d'ametlles per decorar (o el que tingueu a ma)


batre els ous amb el sucre
pelar les pomes. dues les ratllem, i l'altre la laminem per posar sobre el  pastís.
barregem la farina, l'ametlla en pols i la poma ratllada i la vainilla.
hi afegim la mescla d'ou i sucre, i ho lliguem tot amb una espàtula suaument.
engreixem un motllo, posem la massa i decorem amb les lamines de poma, i per sobre afegim el crocant d'ametlla, o ametlles filades, etc...
enfornem a 175 graus, durant 30/35'.....
et voilà!













CONTINUARÀ

3 comentaris:

  1. Te un aspecte magnífic, jo avui l'he fet amb format cup cakes, han quedat molt bons. Només que la buttercream li dona una mica massa de dolçor, la pròxima vegada penso que faré la decoració amb xocolata blanca. Les fotos com sempre fantàstiques! Petons

    ResponElimina
  2. bien!!!!! crec que ets la meva seguidora més fidel! ara que arribar la primavera, haurem d'organitzar un altre soparet, no? passat setmana santa en tornem a parlar.
    ptns..... david

    ResponElimina
  3. El vaig fer ahir a la nit. Aquest matí l'he tastat i és deliciós! Ja l'he recomanat a la família.

    ResponElimina