dilluns, 6 d’agost del 2012

Weekend in the kitchen.....


Cap de setmana de moguda familiar. Molta cuina.
Vichyssoise, boníssima, recepta del Hola d'aquesta setmana.
Pastís de tonyina de la meva mare, que l'ha fet ella però jo he col.laborat.
Dips de verdures, també del Hola crec.... Pastanaga, pepino, espàrrecs verds i blancs... Amb una salsa per dipejar impressionant: iogurt, maionesa, 'eneldo', sucre i mostassa, sal i pebre i esta de mort!
Un Roastbeef que ha sigut 'lo mas'. Aromàtic, tendre, rosadet per dins, torradet per fora... No l'he fet jo, l'altre david, però també hi he col.laborat (una miqueta només, no vui treure merits).
I per acabar, la moda de la Carlota, pero aquest cop amb cobertura de xocolata blanca. Diferent, per aquí la blanca agradi molt.
Amb tant de 'jaleo' a la cuina, no he fet fotos de tots aquests àpats nomes de la Carlota blanca, serà per que em pirren els pastissos?






CONTINUARÀ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada