divendres, 17 d’agost de 2012

NAMASTÉ: primera festa a EIVISSA.Nàmaste en idioma hindi i sànscrit és una expressió de salutació d'Àsia del sud originari de l'Índia. S'utilitza tant per a dir "hola" com "adéu" en català. Normalment s'acompanya d'una lleugera inclinació del cap, el nàmaste es fa amb les palmes de les mans obertes i unides entre si per sota de la barbeta.
Nàmaste s'utilitza sovint en el context de les pràctiques de ioga com a salutació de trobada i de comiat, generalment emprat com a expressió de bons desigs. Sovint es considera erròniament que és una salutació exclusiva entre els ioguis. S'utilitza a tot Àsia del sud, sobretot en el context de les cultures budistes, particularment per adreçar-se a un superior. En l'hinduisme la palma dreta representa els peus de Déu i la palma esquerra representa el cap del devot.
(Tot això segons la Viquipèdia)

NAMASTÉ, es un dels molt esdeveniments que passen en aquesta illa durant l'estiu. Ahir, va ser una nit plena de colors, sons, músiques, aromes i espiritualitat.... i molt, molt hippisme! m'encanta!

CONTINUARÀ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada