diumenge, 9 d’octubre de 2011

Pastís de Formatges

No ho puc evitar: em perden els postres lactis com les cuajades, flams, panacottas, cremes, quesadas, Mató, Recuit, l'arròs amb llet o el pastís de formatge com el que aquí us presento.
es de formatgeS perquè en porta 3 de diferents: Formatge  Philadelphia, Mascarpone i Mató....


  • 250gr de formatge Philadelphia
  • 250gr de Mascarpone
  • 200gr de Mató
  • 75cl de llet
  • 180gr de farina especial Reposteria
  • 2 ous
  • 1 sobre de llevat Royal
  • 200gr de sucre


ho barregem tot que quedi una crema homogenea

ho fiquem dins un motllo previament engrassat, i enfornem a 190 graus durant 1 h aprox, fins que veieu que la part de dalt comença a agafar un to daurat (com a la foto)

i ja la tindreu.....





CONTINUARÀ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada