dimarts, 5 d’abril de 2011

Quiche de 'miro a la nevera a veure que tinc...'

aquest es un fet que passa sovint. cuinar, si, però improvisar també. la majoria de vegades es tracta d'això, no? si mes no entre setmana. que no tens el temps per planificar ni fer els diferents àpats. mirem a la nevera a veure que tenim, oi? I es clar, amb mes o menys traça, fem i desfem. Al super, carregada. i després, mix & match de productes i sabors. sempre se sol anar cap a lo fàcil i ja assajat altres vegades. si, em passo la vida improvisant a la cuina. tindria que ser més rigorós. però no hi ha temps. no ara. però el cap de setmana es una altra cosa. llavors si, es el moment de mirar revistes, retalls guardats de fa temps. es l'hora de fer allò que tan et va cridar l'atenció l'altre dia, o aquella recepte que vas veure per internet..... 
avui però, es un d'aquells 'miro a la nevera a veure que tinc... (uns carbassons que es pasaràn aviat, una llauna de xampinyons ja oberta, un paquet de beicon apunt de caducar...)'


ingredients:

  • 3 carbassons
  • 1 gra d'all
  • beicon a tires
  • xampiyons de llauna
  • 4 ous
  • 150ml de llet
  • pasta brisa
  • formatge ratllat



pre-escalfem el forn a 180graus.
courem per 15 minuts la pasta brisa dins la safata (les típiques rodones ondulades dels costats)
treiem i reservem.


passem per la paella amb una mica d'oli l'all laminat, el beicon, i el carbassó a rodanxes, els xampi tallats i deixem coure. sal i pebrem.






batre els ous amb la llet.


fiquem el farcit dins la pasta brisa i afegim el batut d'ou i llet. espolvorejar amb formatge ratllat i enfornar per uns 20 minuts. si cal, gratineu uns minutets que quedi el formatge torradet.




de segur que darrere de moltes grans receptes i de molts grans plats clàssics hi ha hagut algú que va mirar abans a la nevera a veure que tenia......

CONTINUARÀ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada