dissabte, 10 de desembre del 2011

Ja el tornem a tenir aquí: IL Panettone

i aquí em teniu: amb les mans a la massa!!! crec que es la primera vegada que existeix una prova de que soc jo el qui m'empastifo a la cuina. 
aquesta recepta ja la teniu, desembre del 2010. pero us donaré unes dades noves que milloren el resultat, fent que el Panettone quedi més flonjo, com un cotó fluix:

  • deixeu que elevi  més la massa, enlloc de les 2hores en principi establertes. no hi ha presa, deixeu una horeta més si cal
  • el temps de cocció: 35' poden ser més que suficients, vigileu-ho d'aprop i si creieu que ja està, no el deixeu més estona (originariament són 45') (depent del forn, es clar)
  • mentres cou, poseu un paper de plata pel damunt, per evitar que es torri de més....

et c'est moi.....



i es real!!!!!



a punt d'enfornar el primer...



i aquest cop, de 2 en 2!!!!!


aquest amb la glaça es farcit de xocolata negra  i panses al rom


i aquest altre està farcit de xocolata blanca, xocolata negra i anous. 
els dos pel damunt porten atmetlla crocant i bocins de xocolata




 Bon Profit!!!!


CONTINUARÀ...

2 comentaris:

  1. Ummmm!!!! Qué rico!!!
    Lo haré!!!
    Felices Fiestas desde Valladolid!!!!
    Un petó molt gran!!!!!

    ResponElimina
  2. anda! que sorpresa...... atrevete, es muy fácil! hoy he hecho 2 mas.... (y si me dedico a panettonear?)
    felices fiestas Isa!
    bss

    ResponElimina