divendres, 3 de juny del 2011

Heliogàbal: music & friends!

thursday night out concert with friends...
Need anything else? 
No!
Començar una nova aventura, en un retrobat entorn, implica nous descobriments. Un d'aquests a estat la sala HELIOGÀBAL. Com no, qui m'estimo, CH&Y, em van dur dijous a escoltar un concert d'un solo del grup PAJARO SUNRISE, que també va ser tot un descobriment: ambient alternatiu, petit aforament intim, gin tonic i birra mentres escoltas musica en directe. Val a dir que el tal PÀJARU... em va encantar! Agradable vetllada que tindrà a partir d'ara continuitat...
Aquestes són les resenyes de la sala en qüestió:





C/ Ramón y Cajal, 80 - Barcelona
Metro L4 Joanic
Obert de dimarts a diumenge a partir de les 21h






L’Associació Cultural Heliogàbal es va fundar l’any 1995 amb l’objectiu de servir de plataforma per al desenvolupament i la promoció d'activitats artístiques i culturals al barri de Gràcia de Barcelona.
Des de l’any 2001, amb un renovat equip de direcció, l’associació centra les seves activitats en l’exhibició i la promoció de projectes musicals i poètics, així com d’altres formes d’expressió artística: exposicions de pintura i de fotografia, presentacions de llibres, revistes i fanzines, projeccions d’audiovisuals, etc.
Com a espai de difusió, l’Heliogàbal propicia l’encontre entre públic, veïns, artistes, col·lectius i associacions i col·labora amb altres plataformes
del teixit cultural i artístic de Barcelona, com discogràfiques i editorials independents.
En els ja gairebé quinze anys d’activitat, la seu de l’Associació Cultural Heliogàbal ha esdevingut un lloc de referència per a la dinamització de la vida artística de Gràcia, tant per als veïns com per als artistes que prenen part en les activitats que s’hi desenvolupen.

Imatges alternatives amb la BB, d'una nit al Heliogàbal:


The Friends:


Ch...

...&birra

i la Y, night paparazzi...

us deixo amb el video 'sunday morning birds' dels PAJARO SUNRISE... Enjoy them!



CONTINUARÀ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada