dilluns, 11 de febrer de 2013

Un nou repte....

Demà dimarts deixaré d'estar conectat per empendre una nova aventura. Aquest cop, es més un repte personal. M'esperen 45 dies de conèixer i viure noves experiències, a la India i sobre tot al Nepal, per lo que aquest blog estarà 'out of service' durant unes quantes setmanes. 
Apart de veure palaus, forts, temples, el taj mahal, fer yoga, fotos (moltes fotos) i entrar en contacte i conèixer  altres cultures, gens i plaers gastronòmics diversos, aquí us adelanto el motiu principal:majestuós oi?

un trekking fins el camp base de l'Everest, a 5.500m!!!
espero amb il.lusió el moment de tenir-lo devant meu.... ja us explicaré!
i quant torni, prometo il.lustrar-ho amb fotos fetes per mi, si hi arribo es clar, dependrà de la meteorologia i també de la meva forma física, però amb mi confio plenament, la meteo però, no la puc controlar....... també espero poguer apendre alguna cosa sobre la cuina nepalí i hindú i així fer-vos algun dia alguna proposta culinaria d'aquestes terres.... tot plegat es molt emocionant. 
queden hores per la partida. la bossa ja fa dies que es feta, el material apunt, la càmara preparada, les guies subratllades, i el planing mes o menys organitzat...

res més em queda que dir-vos: 

fins aviat!

us deixo aquestes imatges 'prestades' per fer boca del que m'espera...
CONTINUARÀ.... 1 comentari: