dilluns, 14 de gener de 2013

Quiche de Bledes i formatge gruyere

No tenia molt clar si fer aquesta entrada o no. De quiches ja n'he possat, i a més, es poc original. Però degut a la meva carència d'entrades amb receptes, he decidit posar-la. A mes, m'ajuda a introduir un nou llibre de cuina, l'enèssim, que m'han regalat, aquest cop, la meva mare, ja que la recepte ve d'aquí....

Anem doncs per parts.

Per fer-la necessitarem:

  • una masa de pasta brisa
  • 1 ceba finament picada
  • 2 grans d'all finament tallats
  • 250gr de bledes (congelades pot ser)
  • 125gr de formatge gruyere ratllat
  • 125gr de daus de formatge feta
  • pebre negre molta
  • 2 ous lleugerament batuts
  • 200ml de crema de llet per batre


Com sempre, couem abans la massa uns 15/20 minuts, punxada, i reservem
Per el farcit,  amb una mica d'oli, sofregim la ceba. quant esta ja transparent afegim els alls i tot seguit les bledes. sal pebrem al gust.
Posem aquesta barreja dins la masa ja mig cuita. afegim el formatge ratllat per sobre i hi distribuim els daus de feta.
Batem els ous amb la crema de llet. afegim a la quiche que quedi tot ben distribuit.
i enfornem uns 30' a uns 180º.
i ja la tindreu apunt!

qui ha dit que menjar bledes  no es divertit?







i aquest es el llibre. es fantàstic. molt ben il.lustrat. amb moltes receptes amb el pas a pas, que va molt bé per els que necesiten la recepta més detallada... i amb una amplia varietat de receptes dolces, però també salades. a més ens les clasifica segons el moment ideal per fer-les (i menjar-les): per el te de la tarda, per un brunch, per un picnic, per una festa de 'picoteo', per una de infantil, per prepara-les per anticipat, rapides.... En fi, molt recomanable!






CONTINUARÀ...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada