Jo, que sóc un fan dels Flams (en conec algú altre, oi CH?) i de tots els postres làctics en general, no s'em dóna mai per fer-ne a casa. això si, vagi on vagi, i tinc testimonis que així ho poden confirmar, sempre que hi ha un Flam a qualsevol carta, aquest és per mi.
Ummm! un Flam cassolà: de mató, d'ou, de coco, de nata.....
I de nata és el que he fet avuí. m'ha cridat l'atenció perquè és fa sensa ou, interessant oi? m'ha semblat que era dit i fet, i així ha sigut realment.
ingredients:
- 400ml de nata per montar
- 1 vas de llet
- 50gr de sucre
- 1 sobre de 'cuajada' royal
- caramel liquid
Montem la nata.
Posem la llet, el sucre i la nata montada en un caçó per anar al foc.
barregem el sobre de 'cuajada' amb una mica de llet i el desfem bé, que no quedin grumulls.
ho afegim a la mescla anterior i no deixem de remenar fins que comenci a bullir. llavors retirem del foc.
posem una mica de caramel líquid a les flameres, i les omplim. deixem cuallar i ja els tindrem apunt. a mi m'ha quedat un flam amb una textura entre mousse i sòlid, boníssim!
(Ch, don't worry, dos d'aquests ja porten el teu nom)
CONTINUARÀ...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada