dissabte, 21 de gener de 2012

Terrina de Pollastre i Bolets amb Vinagreta de Pinyons


Ara si, ja tocava. una recepta!!!!! feia temps que no passava una bona estona a la cuina, badant, pensant, mirant llibres i retalls de receptes que se m'acumulen... quantes coses feria si disposes de més temps! La cuina, el meu espai vital més apreciat, avui, ha tornat a ser protagonista del meu dia.
tampoc es que la recepta que aquí us presento m'hagi ocupat molt de temps, més aviat poc, ja que es bastant senzilla de fer. les Terrines són un molt bon invent. la fas un dia, i en tens per 2 o 3 vegades. 


necessitarem:

  • 2 o 3 cebes
  • 300gr de bolets variats
  • 2 pits de pollastre sense os ni pell
  • 200ml de llet
  • 3 ous
  • sal i pebre



i per la vinagreta:

  • 100ml d'oli
  • 100gr de pinyons
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic
  • sal i pebre



bé doncs, primer de tot tallem les cebes i junt  amb els bolets ho passem per la paella fins que es faci. reservem






en un bol, afegim la llet, els ous i el pollastre a atroços i ho passem pel turmix.






seguidament hi afegim el sofregit de ceba i bolets i ho tornem a triturar tot.






posem la barreja en un motllo, i enfornem al bany maria durant uns 40' a 180º.
sabrem que està cuit quant el punxem amb un escuradents i aquest surt net.
deixar refredar


per la vinagreta, posem els ingredient en un pot i hi donem uns quants cops de turmix, deixant que els pinyons quedin mig triturats, però no del tot.


llavors ja podrem emplatar les porcions de terrina  amb la vinagreta per sobre i acompanyat d'una senzilla amanida de verd




CONTINUARÀ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada