Confitats!
No n'he fet mai de confitats, però en tenia ganes. aquesta recepte la he tret d'un blog que no m'enrecordo quin es. em va agradar molt, però no us puc posar la ressenya ja que el món del blogs es tan apassionant com laberíntic. una pagina et du a una altra, i així vas enllaçant, que al final no saps on has començat. en fi, si mai es torna a creuar en el meu camí, en faré esmena.
Ingredients:
- lloms o rodanxes de salmó
- branquetes de romaní o farigola
- 2 fulles de llorer
- 1 gra d'all
- verdures al gust, jo hi he ficat, pastanaga, patata i escalunyes.
- oli
- sal i pebre
primer, fem el confitat de l'oli. en una cassola que pugui anar al forn, hi fiquem bastant d'oli, el suficient per cubrir les verduretes i el salmó.
fiquem les herbes, l'all, i les verduretes tallades.
ho deixem a foc molt baix que vagi confitant. aprox 45'
agafem el salmó, li traiem la pell, i reservem
mentre pre-escalfem el forn a 50 graus.
un cop l'oli apunt, li afegim el salmó, procurant que quedi ben cobert.
hi ho enfornem, durant 1/2h a aquesta temperatura, 50graus. que es vagi coent a foc suau. i ja el tindrem apunt. acompanyarem amb una amanida de verds.
l'oli de la cocció lenta, com que no està cremat, es pot tornar a utilitzar fàcilment per fer altres peixos. tindrà un gustet molt bo.
CONTINUARÀ...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada