aquesta recepte m'ha encuriosit molt. es una coca, que només porta farina, ous, sucre i mantega, a parts casi iguals, per a això el nom de 4 quarts. ni llevat, ni llet.....
el resultat: una de les millors coques que mai he fet, i mireu que jo sóc 'coquero', però aquesta és diferent. te una textura semblant al pa de pessic, flonja, potser no tant, però amb més sabor. realment ha triomfat.
ingredients:
- 225gr mantega
- 265gr sucre
- 180gr farina
- 3 ous + 3 rovells
pre-escalfem el forn a 165 graus
batem els ous en un bol, i afegim una mica de essència de vainilla i un raig d'aigua.
afegim 60gr de farina, i ho anem barrejant, ara amb una espàtula. un cop lligat, i afegim 60gr més, i després, els altres 60gr. mesclar amb delicadesa.
greixem un motllo.
boníssim!
CONTINUARÀ...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaÉs una bomba calòrica, però com bé dius és boníssima aquesta coca, tan contundent i dolça. Gràcies per fer-la, ens n'alegrem que t'hagi agradat! :)
ResponEliminaGràcies Cuina Vermella per ser un punt de informacío e idees constant!
ResponElimina