per aquest pa necessitem:
- 200ml aigua tèbia
- 30ml llet
- 1 cullerada sopera d'oli
- 1 ou batut
- 300gr farina de força
- 150gr farina de maiz
- 1 cullaradeta de sal
- 1 culleradeta de sucre morè
- 10gr llevat sec de forner o 30gr de fresc
posem aquests ingredient per aquest ordre dins de la panificadora. programem. i llestos! Un cop tret de la Panificadora, el fico al forn uns 5 minuts perquè acabi de quedar ben daurat. la farina de blat de moro, li aporta esponjositat, i també un cert gust dolç a aquest pa, ideal per esmorçars i berenars!
si no teniu panificadora, amb més traça i paciència deu ser alguna cosa així: es barregen els ingredients. que quedi una massa elàstica. es deixa llevar, 1 o 2 cops si cal, i enfornem, uns 40'.
algun dia faré el pa al forn enlloc de que el faci la màquina, i us explicaré que tal.
CONTINUARÀ...
Veig que tens la mateixa panificadora que jo, quin programa li poses?
ResponEliminagràcies,
Isaac.
Eliminaostres Isaac! ara no m'enrecordo! crec que va ser el de pa rustic, el 3? ho sento, no tinc aqui la panificadora, es al poble... i de memoria no t'ho ser dir...... si quant pugi m'enrecordo, ho miro i et dic.....
salutacions,
david