En diuen Tarta, d'allà on l'he treta, però podria ser com una quiche sensa ou, o una coca de recapte, una galette, e inclús una pizza. Sigui el que sigui, ha estat una troballa ja que no n'havia fet mai d'aquesta manera.
Per a la massa necessitarem:
- 125gr farina integral d'espelta (de blat si no en trobeu)
- 55gr de copos d'avena (jo he fet servir Salvado d'avena)
- 4 cullerades soperes d'oli d'oliva
- 6 cullerades d'aigua
- un polsim de sal
En un bol ho barregem tot pausadament. si fa falta, afegir-hi una mica més d'aigua, fins que poguem fer una bola. reservar la massa
Per el farcit necessitarem:
- 350gr carbassó
- 1/2 ceba
- 1 dent d'all
- 12 fulles D'alfàbrega
- formatge ratllat al gust, uns 100gr
- sal
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- pinyons
Trinxem 200gr de carbassó, la mitja ceba, l'all, l'alfàbrega, que no quedi una pasta si no que quedi com esmicolat. hi afegim el formatge, i ho barregem tot.
estirem la massa, i en el centre hi escampem la mescla, deixant un parell de cm pel voltant, que plegarem per envoltar-ho tot.
fem rodanxes fines amb el carbassó restant. cobrim la superfície, i afegim els pinyons prèviament enrossits, i les 3 cullarades d'oli i la sal per sobre.
Enfornar uns 35' a 180º
Cruixent, amorosa per dins, gustosa....
CONTINUARÀ....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada