Ingredients:
- 100gr de xocolata blanca (una rajola)
- 110gr de mantequilla pomada
- 75gr de sucre morè
- 2 ous
- 130gr farina
- 1 1/2 cullaradeta de llevat Royal
- 2 platans
- coco ratllat
pre-escalfar el forn a 180º
engraixar un motllo de cake
batre la mantega pomada amb el sucre fins que quedi ben lligat
afegir-hi els ous, un a un, i seguir baten...
afegir la farina tamizada i el llevat. barrejar amb una espatula.
seguidament ficar-hi els platans aixafats, i part del coco ratllat.
lligar-ho to molt be.
per últim afegir-hi la xocolata blanca que haurem fos al micro.
una última barrejada i ja ho tenim llest per enfornar.
(jo hi he ficat pinyons i crocant d'ametlla a la massa que tenia de restos, també es poden posar unes anous que crec que li quedarien millor amb el platan....)
de 30' a 40'. deixem refredar.
amb un pinzell, pintem la superfície del cake amb clara d'ou batuda i espolvoregem per sobre la resta de coco ratllat.
CONTINUARÀ....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada