Necesitarem (per a 2 pax):
- 2 gotets de cuscus
- aigua i suc de taronja a parts igual per remullar el gra
- pebrot verd
- esberginia
- carbassó
- ceba
- panses sultanes
(també podeu afegir-hi altres verdures que tingueu, i/o fruits secs com anous etc)
i per les espècies:
- pebre dolç
- cúrcuma o curry
- canyella
saltegem les verduretes, jo en un wok. afegim les panses i reservem
fem el gra a la manera tradicional amb l'aigua i el suc de taronja.
un cop fet, desgranem i el barregem amb les verduretes.
afegim les espècies que volguem (només un polsim)
sal pebrem i podem emplatar (jo he utilitzat un motlle d'aro)
un rajolí d'oli, una mica de canyella, i en aquest cas, una fulla de menta per decorar.....
per últim, aquest cap de setmana d'amics, he repetit la Carlota, però en aquest cas, la he fet amb mermelada de taronja amarga, que amb el cafè, també combina molt bé. aquest ha estat el resultat:
CONTINUARÀ...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada