avui però, es un d'aquells 'miro a la nevera a veure que tinc... (uns carbassons que es pasaràn aviat, una llauna de xampinyons ja oberta, un paquet de beicon apunt de caducar...)'
ingredients:
- 3 carbassons
- 1 gra d'all
- beicon a tires
- xampiyons de llauna
- 4 ous
- 150ml de llet
- pasta brisa
- formatge ratllat
pre-escalfem el forn a 180graus.
courem per 15 minuts la pasta brisa dins la safata (les típiques rodones ondulades dels costats)
treiem i reservem.
passem per la paella amb una mica d'oli l'all laminat, el beicon, i el carbassó a rodanxes, els xampi tallats i deixem coure. sal i pebrem.
batre els ous amb la llet.
fiquem el farcit dins la pasta brisa i afegim el batut d'ou i llet. espolvorejar amb formatge ratllat i enfornar per uns 20 minuts. si cal, gratineu uns minutets que quedi el formatge torradet.
de segur que darrere de moltes grans receptes i de molts grans plats clàssics hi ha hagut algú que va mirar abans a la nevera a veure que tenia......
CONTINUARÀ...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada