Ingredients pel Bescuit o coca:
- 2 ous
- 140gr sucre
- 140gr farina
- ratlladura de 2 taronges
- suc de taronja (1 got)
- 1 cullerada de llevat Royal
per L'almívar
- suc de 6 taronges
- 1 vaset de Cointreau
- 140gr sucre
- ratlladura de 4 taronges
pre-escalfem el forn a 180gr.
batre els ous, afegim el sucre. quant ho tenim ben lligat, afegim la farina, la ratlladura de les 2 taronges, i el llevat. Posar-hi una mica de suc fins trobar la consistència de massa de coca normal.
Introduir en el motlle i enfornem durant uns 30/35 min.
fem L'almívar amb el suc de les sis taronges, la ratlladura de les 4 restants, el sucre i el cointreau. deixem reposar.
un cop des-motllada la coca la col·loquem sobre la safata de presentació, la punxem per facilitar l'absorció i anem tirant l'almívar, fins que ho vagi absorbint tot, o fins que digui prou. te que quedar molt xopa. retirem el liquid sobrant, netegem la safata de restes i ja estarà....
Ah! les ametlles filades es el meu toc personal!
CONTINUARÀ...
Si, si, però a la teva mare li surt mol més bo!!! jajaja, és broma... jo el vaig poder tastar diumenge i estava per llepar-se els dits!!! boniiiiiiiissimmmmmm!!!! però incomparable a la companyia dels Davids!!!! Ptonets!!!
ResponEliminatens raó, el de la meva mare està més bo, que jo si que l'he provat! això si, estaba fet amb molt d'amor per tu i la yoli!
ResponEliminacap de setmana rodó!