ingredients:
- 250gr farina fluixa
- 25gr mantega
- 180ml d'oli gira-sol
- 180ml aigua
- 75gr sucre
- 10gr matafaluga (si en teniu o trobeu)
- 1gr de canyella en pols
per decorar:
- 1 ou
- 100gr sucre
- 100gr pinyons
- anís
barregem tots els primers ingredients, fins que quedi una massa elàstica però tova (no manipula-ble amb les mans). com us he dit, afegiu més farina fins que trobeu una mica més de consistència.
el resultat però, s'haurà de treballar amb una espàtula, agafat una mica de massa, i estirant-la sobre la safata que anirà al forn, fent com unes llengües llargues i fines.
pintem amb l'ou batut, tirem força sucre i els pinyons per d'amunt.
fiquem al forn pre-escalfat a 160graus, uns 10 minuts, o fins que veieu que esta tot ben torradet.
UN COP LES TREIU EN CALENT, TIRAR-HI PER SOBRE UN BON RAIG D'ANIS......
deixem refredar i ja es pot servir.... per després de sopar, amb un Oporto, un Moscatell o qualsevol licor de sobretaula adients per a un divendres al vespre.
CONTINUARÀ...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada