abduit pel programa 'deja sitio para el postre', aquí us deixo l'enèsima proposta....
ingredients....
per a la masa sable:
per la crema d'ametlles:
per la crema pastissera:
la vostra formula que mes us agradi....
fem la massa sable barrejant tots els ingredients. fem una bola, estirem entre dos papers de cuina, refredem a la navera, y un cop freda folrrem un motllo.
enfornem a 150º uns 25 minuts. deixem refredar
fem la crema pastissera. deixem refredar
fem la crema d'amettles, barrejant tots els ingredients.
a la massa mig cuit, possem la crema d'ametlles. tornem a enfornar a 160º uns 20' o fins que aquesta agafi color.
deixem refredar
omplim amb la crema pastissera, i decorem amb les maduixes.....
ingredients....
per a la masa sable:
- 100gr mantega pomada
- 50gr sucre glaç
- 1 ou
- 180gr farina de reposteria
- 15gr d'ametlla molta
per la crema d'ametlles:
- 1 ou
- 55gr d'ametlla molta
- 55gr manetga pomada
- 55gr sucre
per la crema pastissera:
la vostra formula que mes us agradi....
fem la massa sable barrejant tots els ingredients. fem una bola, estirem entre dos papers de cuina, refredem a la navera, y un cop freda folrrem un motllo.
enfornem a 150º uns 25 minuts. deixem refredar
fem la crema pastissera. deixem refredar
fem la crema d'amettles, barrejant tots els ingredients.
a la massa mig cuit, possem la crema d'ametlles. tornem a enfornar a 160º uns 20' o fins que aquesta agafi color.
deixem refredar
omplim amb la crema pastissera, i decorem amb les maduixes.....
CONTINUARÀ....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada