tantes vegades els havia probat quant viatjaba a Londres o Nova York, i per fi m'he decidit a fer-los......
com no, facil, facil.......
necessitarem per la masa:
- 25gr llevat fresc (diluit amb una mica de llet)
- 140ml de llet tebia
- 30gr mantega
- 1 ou
- 40gr sucre
- polsim de sal
- 340gr farina de força
- 2 cullaradetes d'esencia vainilla
pel farcit:
- 30gr mantega
- 130gr sucre more
- 2 cullaradetes canyella
- 100g d'anous trocejades
en una amasadora o en un bol per amasar a ma, colocar tots els ingredients per la masa.
fer la masa i deixem reposar 1 hora fins que dobli de volum.
espolvoregem farina sobre un taulell per treballar la masa tot estirant-la d'un gruix de 1/2cm fent una forma rectangular i allargada
pintem amb mantega fossa, i repartim la mescla que haurem fet de barrejar el sucre more, la canyella i les anous.
enrotllem de la part mes llarga i fem un rulo.
tallem a porcions de uns 2 cm, o com vulgueu, i coloquem en una safata pel forn i deixem reposar 30' per que levin un cop mes.
enfornar a 175º uns 20'
un cop trets del forn, podeu prepara un glassejat, o frosting o almivar i ficar-lo per sobre les rolls....o tal quals, a voluntat!
abans d'enfornar
fora del forn
aqui amb un frosting de formatge philadelphia, sucre llustre i llimona...
CONTINUARÀ,,,,
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada