Pa sec? no, gràcies!
FÀCIL, FÀCIL, FÀCIL......
aquesta recepte aprofita el pa que ens ha sobrat de dies abans....
si us agraden els flams, aquest puding es molt fàcil de fer!
necessitem:
posem la llet al foc.
abans que arrenqui el bull, retirem i afegim la pela de la llimona, la pell ratllada de la taronja, la canyella i la vainilla. deixem infusionar a foc lent uns 5/10 minuts. deixem reposar.
batre els ous amb el sucre. reservem
en un bol esmicolem el pa, a trocets. afegim la llet previament colada, i ho barregem tot que quedi una pasta lligada.
afegim la mescla d'ous amb el sucre, i ho barregem tot be...
agafem un motlle. al fons hi tirem el caramel liquid, i hi avoquem la mescla.
enfornar al bany maria durant uns 45', fins que cualli, a 180º....
Bon profit!
FÀCIL, FÀCIL, FÀCIL......
aquesta recepte aprofita el pa que ens ha sobrat de dies abans....
si us agraden els flams, aquest puding es molt fàcil de fer!
necessitem:
- pa sec, aprox uns 300gr (o mes o menys en funció del que tingueu)
- 1 llimona
- 1 taronja
- 1/2 litre de llet
- 4 ous
- 150gr de sucre
- caramel liquid
- 1 branca de canyella
- 1 cullaradeta de esencia de vainilla
posem la llet al foc.
abans que arrenqui el bull, retirem i afegim la pela de la llimona, la pell ratllada de la taronja, la canyella i la vainilla. deixem infusionar a foc lent uns 5/10 minuts. deixem reposar.
batre els ous amb el sucre. reservem
en un bol esmicolem el pa, a trocets. afegim la llet previament colada, i ho barregem tot que quedi una pasta lligada.
afegim la mescla d'ous amb el sucre, i ho barregem tot be...
agafem un motlle. al fons hi tirem el caramel liquid, i hi avoquem la mescla.
enfornar al bany maria durant uns 45', fins que cualli, a 180º....
Bon profit!
us deixo en companyia d'aquestes bèsties, protagonistes de la Fira del Aviram de Camallera...
CONTINUARÀ...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada