Aquesta coca també la he tret del gastroblog PimientosVerdes, però jo li he posat la cobertura de 2 xocolates, ja que la vaig fer pels meus nebots i així es més llaminera, no? No us puc dir que tal està ja que no em vaig poder quedar per provar-la, però espero que l'Estel i el Bru la disfrutessin....té molt bona pinta, no?
Necessitarem:
210ml de llet
75gr de cacau en pols (jo, Valhrona)
3 ous
200gr de farina per rebosteria
mig sobre llevat Royal
100ml oli d'oliva
1 iogurt natural
1 sobre de cobertura 2 xocolates de DrOetker
preescalfem el forn a 180º
barregem la llet amb el cacau. reservem
batem els ous amb el sucre fins que augmentin de volum i blanquegin.
afegim el iogurt i després la farina i el llevat tamisats.
i finalment la barreja de llet i cacau i l'oli.
ho posem en un motllo prèviament engreixat i enfornem per uns 40' o fins que veiem que ja esta feta.
un cop freda, afegim la cobertura
et ça c'est tout!
CONTINUARÀ....
Que bé queda esta cobertura! Marta
ResponEliminaHola!!! Sóc la Tranchette!! Aquesta recepta la faré si o si...!!! Quina pinta!!
ResponEliminaJa vaig veure la cuineta de la muntanya on fas els cakes...NO POT SER MÉS MACA I ESTAR MÉS BEN DECORADA!!
És de somni!!!
Un petonàs!! Esperem més receptes mmm!!!
Has decobert el meu indret 'secret'!!! Celebro que t'hagi agradat!
Elimina