Aquí teniu un arròs, facilíssim i boníssim. l'he tret del gastroblog PimientosVerdes, però he fet les meves variacions, es clar.....
necessitarem per a 2 persones:
- 50gr de salsa Romesco (comprada ja feta si no us voleu complicar massa)
- alls tendres (un ramat de 6 mitjanets o opcional els que volgueu)
- 1/2 litre de brou de pollastre (o mes en funció del que demani l'arròs)
- 160gr arròs bomba
- una nou de mantega
- tira de calamar a daus
- gambes pelades per decorar
- sal, oli i julivert
sofregim els alls tendres picats amb oli, fins que estiguin fets.
afegim el romesco i ho lliguem be tot.
incorporem l'arròs al sofregit, o barregem be, i anem afegim el brou calent a mesura que l'arròs el vagi absorbint. no deixar de remenar. tot plegat durant uns 18 minuts.
rectifiquem de sal.....
un cop l'arros apunt, afegim la mantega, i la incorporem be. deixar reposar l'arròs tapat durant uns 5 minuts abans de servir.
saltegem en una paella les gambes.
emplatar posant les gambes per damunt i julivert picat
CONTINUARÀ....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada