- 1 rajola de turro de xixona d'uns 300gr esmicolada
- 4 rovells d'ou
- 100gr de sucre
- 1/2 litre de llet
- 200gr de nata per muntar
- una mica d'esència de vainilla
fem com una crema posant la llet amb la vainilla al foc a que arrenqui el bull, i a part els rovells i el sucre els treballem fins que la pasta blanquegi i dobli el seu volum.
quant la llet comença a bullir, la traiem del foc i li afegim la pasta d'ou i sucre, poc a poc.
ho tornem a posar al foc i quant torni a bullir, ho retirem novament, sense deixar de remenar una miqueta més.
hi afegim el torro esmicolat, barregem i deixem refredar la mescla.
mentre, muntem la nata, i finalment l'incorporem a la crema un cop freda.
ja ho tenim apunt per ficar-ho dins la geladora!
i avui dissabte, he anat a la fleca de camallera. una fleca, ja us podeu imaginar, on el rellotge i el calendari ens van aturar fa molt de temps.
Quin pa, quines olors!! has de fer cua, pq el pa surt al voltant de les 12... però aquí tot si val...
assaborir el pas del temps lentament, amb les coses que no han cambiat.
anar a relentir, quant entre setmana anem a tota pastilla.
-Qui és l'ultim?
-Bon dia, un xuscu i un de motllo, Sius Plau!.... Gracies!
CONTINUARÀ...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada