i aquí em teniu: amb les mans a la massa!!! crec que es la primera vegada que existeix una prova de que soc jo el qui m'empastifo a la cuina.
aquesta recepta ja la teniu, desembre del 2010. pero us donaré unes dades noves que milloren el resultat, fent que el Panettone quedi més flonjo, com un cotó fluix:
- deixeu que elevi més la massa, enlloc de les 2hores en principi establertes. no hi ha presa, deixeu una horeta més si cal
- el temps de cocció: 35' poden ser més que suficients, vigileu-ho d'aprop i si creieu que ja està, no el deixeu més estona (originariament són 45') (depent del forn, es clar)
- mentres cou, poseu un paper de plata pel damunt, per evitar que es torri de més....
et c'est moi.....
i es real!!!!!
a punt d'enfornar el primer...
i aquest cop, de 2 en 2!!!!!
aquest amb la glaça es farcit de xocolata negra i panses al rom
i aquest altre està farcit de xocolata blanca, xocolata negra i anous.
els dos pel damunt porten atmetlla crocant i bocins de xocolata
Bon Profit!!!!
CONTINUARÀ...
Ummmm!!!! Qué rico!!!
ResponEliminaLo haré!!!
Felices Fiestas desde Valladolid!!!!
Un petó molt gran!!!!!
anda! que sorpresa...... atrevete, es muy fácil! hoy he hecho 2 mas.... (y si me dedico a panettonear?)
ResponEliminafelices fiestas Isa!
bss