per fer-la, necessitarem:
- 1kg aprox carbassa tallada a troços
- 2 cebes
- 2 dents alls
- 1 litro brou verdures
- 200gr Craime Fraiche (o nata líquida si no en trobeu, pero no es el mateix)
- sal/pebre
- gingebre en pols
- 3 cullaradetes de mostassa
sofregim la ceba, l'all, i aromatitzem amb la gingebre (força, al gust)
afegir-hi la carbassa, i donar-hi unes voltes
cubrim amb el brou i deixem coure fins que la carbassa estigui cuita
triturem i sal pebrem
es el moment d'afegir la Craime Fraiche i la mostassa (aquesta última, de mica en mica i aneu probant-ho, no fos que us quedi massa forta per el vostre gust)
si voleu una crema més fina, la passeu pel xino.
i ja estar per emplatar. acompanyar amb uns crustonets de pa, ametlles fillades etc...
CONTINUARÀ...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada