- 125gr mantega
- 120gr de sucre glaç
- 2 ous
- 1 cullaradeta de vainilla liquida
- 160gr de farina
- 1 sobre de llevat
- 1 polsim de sal
- 50gr d'ametlla molta
- 300gr de polpa de carbassa
- 100gr de sucre
- 80gr d'ametlles filades
- 30gr de nous
primerament preparem un almivar amb el sucre glaç i 100ml d'aigua, i hi courem la carbassa tallada a daus uns deu minuts. colem i reservem.
batre la mantega pomada amb el sucre. afegir-hi el ous i ho treballem.
ficar-hi la vainilla, l'ametlla molta, la farina, el llevat i la sal.
un cop tot lligat, ficar-hi la meitat de les ametlles filades, les nous, la carbassa, i ho lliguem amb cuidado.
engreixar un motlle amb manetga, afegir-hi la massa, la resta de les ametlles filades per sobre, i coure al bany maria uns 50' a 180graus.
CONTINUARÀ...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada