es una versió casolana de una CupCake gegant de color vermell.
per donar-li aquest color 'grana' he necessitat de colorant Rouge Cerise, i també una mica d'Aroma de Frambuesa. els dos productes els vaig comprar a Paris, a una botigueta aprop de Etienne marcel que sempre que hi vaig, hi entro a remenar i mirar productes ja que es un lloc on es pot trobar de tot, tot el que un cuiner/pastisser ingenios necessiti per fer les més artístiques creacions. un paradís per les elaboracions culinàries!
per fer el biscuit, em vaig limitar a fer la típica coca casolana de tota la vida en la versió més antiga que conec que es la que he vist fer a casa de sempre, o sigui, la de la meva mare, però sense ficar-hi l'anís perquè no em contamines el regust de l'aroma de frambuesa:
ingredients:
- 4 ous
- 1/2 vas d'oli
- 1 vas de sucre
- 1 vas de llet
- 1 llimona ratllada
- 250gr de farina
- 1 sobre llevat
- el colorant
tot barrejat amb el turmix, enfornem a 180 graus, durant 45 minuts.
deixem refredar
per a la cobertura Grana:
- 200gr nata muntada
- 200gr formatge untar philadelphia
- 100gr sucre llustre
- el colorant i l'aroma
muntem la nata, ho barregem amb el formatge i el sucre.
ho batem tot.
deixem a la nevera que agafi consistència.
posem en una manega pastissera, i guarnim la coca per sobre.
i ja tenim la super Cup Cake!!!
Visca el Barça!
CONTINUARÀ...
Carinyet, m'hauràs de pagar drets d'autor per la bufanda! I falta una foto dels gots robats!!! Que no ens la varem jugar per després no poder-ne presumir! Jejeje! Un cap de setmana genial! Petonets!
ResponEliminala mala conciencia em traeix..... saps que els gots robats estaran a la teva disposició cada vegada que vinguis per casa: speciallly 4 u! Muac!
ResponElimina