Aquesta recepte l'he tret de la revista CUINA que es publica mensualment, la coneixeu? sóc subscriptor des de fa un munt d'anys. us la recomano fervorosament! doncs bé a més a més, es d'en Jordi Roca, del Celler de Can Roca. Que més es pot demanar? bé, que jo he fet la meva versió, i és aquesta:
pel pastís:
- 100gr de mantega
- 250gr de xocolata blanca
- 200gr de clara d'ou
- 50gr de sucre
- 100gr de rovell d'ou
- fruits vermells variats
- sucre glaç
- rovell d'ou
- llet
- sucre
pel pastís, es desfà la mantega amb la xocolata. afegim els rovells d'ou, remenem que quedi una crema i reservem
per una altre cantó fem una crema pastissera clàssica amb la llet, sucre i rovells d'ou. que quedi espessa. deixem atemperar.
un cop ho tenim a punt, montem els pastissets.
possem una capa de crema damunt de cadascun, amb una manega pastissera si en teniu. hi afegim els fruits vermells, i ho empolsinem amb el sucre glaç (jo tambe hi he tirat ametlles filades pel damunt)
tot plegat, una delícia....
CONTINUARÀ...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada