Aquesta es una variant del famós 'Ànec a la taronja' o 'Pato a la Naranja'. Aquesta recepte va aparèixer un cop a El Periódico, i com no, vaig retellar i guardar. segons posa, és una recomenació d'Aviram Loli, del mercat de Felip II.
Ingredients (per a 4, encara que el que jo vaig fer que veureu a les fotos es multiplicat per 3):
- 1 ànec tallat a vuitens
- 7 taronges
- 3 cebes grans
- 2 fulles de llorer
- 1 got de conyac
- 3 tomàquets
- sal
- pebre
- oli
per decorar:
- 2 taronges
- 1 taronja comfitada
primer de tot adobem durant 24h, l'ànec amb el suc de les 7 taronges
un cop adobat, escorrem i reservem el suc.
tallem la ceba i ratllem el tomàquet
en una cassola, rostim els troços d'ànec amb les fulles de llorer. un cop rossos afegim la ceba i el tomàquet. ho deixem fer xup-xup una estona
afegim el conyac i el suc de taronja de la maceració. ho deixem coure 1 hora.
veureu com la ceba queda confitada amb la dolçor del suc de les taronges
s'acompanya de troços de taronja natural i de taronja confitada. tot plegat, boníssim!
CONTINUARÀ...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada