les cannelés, quina delícia.... tenia moltes ganes de fer-les, aixi que avui m'he posat mans a la feina. son com uns petits pastissets típics de Burdeus, amb una textura mes aviat aflamada, tipus puding, i tenen una forma peculiar acanalada, d'aquí el nom.....
necessitem un motllo per cannelés, com aquest de silicona.
si no s'en te, que seria lo més normal, es pot fer amb motllos per flams, però no queden tan bé ja que es millor que siguin estrets i llargs.
Ingredients:
250ml llet
1 beina vainilla
125 gr sucre morè
50 gr de farina
1 ou + 1 rovell
25 gr mantega
rom al gust
necessitem un motllo per cannelés, com aquest de silicona.
si no s'en te, que seria lo més normal, es pot fer amb motllos per flams, però no queden tan bé ja que es millor que siguin estrets i llargs.
Ingredients:
250ml llet
1 beina vainilla
125 gr sucre morè
50 gr de farina
1 ou + 1 rovell
25 gr mantega
rom al gust
- escalfem la llet amb la beina de vainilla oberta per la meitat i raspada.
- en un altre bol, fiquem la farina, el sucre i els ous. ho barregem bé.
- afegim a la mescla de farina, la llet sensa la beina. ho amalgamem bé.
- incorporar la mantega i barrejar-ho fins que quedi fosa. deixar-ho temperar i afegir per ultim el rom. deixar reposar 12h a la nevera.
- trèiem de la nevera 1/2 h abans i ho tornem a batre una mica. pre-escalfem el forn 250 graus.
- untem els motllos amb mantega i espolvoregem amb sucre morè. fiquem la pasta al motllo i enfornem. no omplir fins d'alt. deixar que quedi 1cm ja que pugen.
- primers 15' a 250 graus, i passat aquest temps, uns 45' a 180 graus. deixem refredar abans de desemmotllar-los.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada