Hi han varis plats típics d'Eivissa que segurament molts coneixereu: Flaó, Greixonera, Frit Pagès o el que aquí us presento, Bullit de Peix amb arròs a banda. Haig de reconèixer que malgrat fa més de 25 anys que vinc a l'illa, no l'havia provat mai. Resultat: una experiència deliciosa. Un plat aparentment senzill, però amb un gust i una contundencia espectacular. Recomanable 100%! La recepte, doncs l'haureu de buscar per internet. Igual algun dia m'atreveixo a fer-lo...... Gaudiu la vista!
PRIMER ET SERVEIXEN EL PEIX, FRESQUÍSSIM, AMB UNA SALSETA D'ALLLIOLI PEL D'AMUNT
DESPRÉS ET PORTEN L'ARRÒS, QUE TOTHOM MENJA DE LA PAELLERA....
AMB ELS PEUS A LA SORRA I AQUESTES VISTES, US ASEGURO QUE SENTA DE FÀBULA (CALA CARBÓ)
I TOT BEN REGAT AMB UN VI BLANC BEN FRESQUET...
CONTINUARÀ....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada